Politie zoekt getuigen voor eerdere vermissing 13-jarig meisje in Bleiswijk

Rectificatie: Op social media lezen wij dat er veel onduidelijkheid is met betrekking tot dit artikel. Het 13-jarige meisje blijkt volgens onbevestigde berichten (dus niet officieel van de politie) al terecht te zijn. De districtsrecherche van politie Rotterdam Noord doen op dit moment onderzoek naar de eerdere vermissing van het 13-jarige meisje.

Bleiswijk – De politie doet onderzoek naar een vermissing van een minderjarig meisje in de omgeving van de Nachtegaallaan in Bleiswijk.

Het gaat om een 13-jarig meisje dat vermist was vanaf dinsdag 4 februari tussen 07:00 uur en 21:35 uur vanuit de omgeving van de Nachtegaallaan in Bleiswijk.

De politie wilt graag weten of iemand iets gehoord of gezien heeft dat haar vermissing misschien kan verklaren. Foto’s, camerabeelden, alles is welkom, zo meldt de politie. “Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neemt u dan direct contact op met de politie”, aldus de politie.

Er is geen foto vrijgegeven van het meisje.

Signalement:

– 13-jarige meisje van Syrische afkomst

– Donker getint

– 165 cm lang, slank postuur

– Zwart lang haar

– Brildragend

– Groene jas

– Spijkerbroek en witte schoenen

Heeft u iets gezien of camera beelden ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Of klik op onderstaande politie-logo om een contactformulier in te vullen bij Burgernet.

De e-mail welke Burgernet heeft verstuurd naar personen die aangemeld zijn bij Burgernet.