Schade bij dierenweide door omgevallen boom in Leeuwenkuil Bergschenhoek

Bergschenhoek – Zondagmiddag 16 februari is er als gevolg van storm Dennis een boom omgevallen op het hek van de dierenweide in de Leeuwenkuil in Bergschenhoek.

Als gevolg van de omgevallen boom op het hek van de dierenweide is het hekwerk dat de hondenuitlaatveld en de dieren van de weide van elkaar scheidt kapot gegaan.

Een omwonende heeft de brandweer gealarmeerd, of zij uiteindelijk ook ter plaatse zijn gekomen is ons niet bekend. De omgevallen boom heeft flink wat schade aangericht aan het hekwerk.

Storm Dennis in Lansingerland

Storm Dennis kwam zondagmiddag over Lansingerland en heeft diverse schades aangericht, de hulpdiensten ,voornamelijk de brandweer, moesten een aantal keer uitrukken voor verschillende stormschade meldingen. In de meeste gevallen was dit voor losliggende dakpannen bij woningen.

Zo moest de brandweer uitrukken naar de Gouden Uillaan en Linie in Berkel en Rodenrijs voor losliggende dakpannen, maar ook in Bergschenhoek aan de Abe Bonnemastraat kwam de brandweer ter plaatse voor losliggende dakpannen.

In Bleiswijk kwam de brandweer ter plaatse aan de Prismalaan Oost voor golfplaten dat van een woning in aanbouw naar beneden kwam en terecht kwam op het nabijgelegen fietspad.

Zover bij ons bekend zijn er geen ernstige schades ontstaan in Lansingerland als gevolg van de storm.