Auto op zijn kant na botsing Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 19 april zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. 

Omstreeks 16:10 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Noordeindseweg ter hoogte van de AH Verweijweg. Hierbij is één voertuig op het fietspad op zijn zijkant terecht gekomen. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Het ambulancepersoneel heeft meerdere personen onderzocht. Uiteindelijk is er één persoon zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft bij de bestuurders een blaastest afgenomen, er was geen sprake van rijden onder invloed.

De Noordeindseweg was niet afgesloten voor het overige verkeer, zij konden langs het ongeval rijden. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen en heeft beide voertuigen geborgen.

Over de toedracht van het ongeval is vooralsnog niets bekend. De verkeerspolitie doet geen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

UPDATE: Inmiddels is gebleken dat de bestuurster van de witte auto geen voorrang heeft gekregen waardoor zij door een tik tegen de achterkant meerdere keren over de kop is gegaan.