Gewonde bij ongeval op N470 Pijnacker

Pijnacker – Op 21 september omstreeks 23:28 uur kregen de huldiensten wederom een melding van een ongeval op de N470 bij Pijnacker.

Ditmaal betrof het een ongeval met een personenvoertuig die door onbekende oorzaak de macht over het stuur is verloren, deze is via de middenberm op de paralelweg van de N470 tot stilstand gekomen. De bestuurder kwam vanuit Zoetermeer en reed in de richting van Delft.

De hulpdiensten hebben bijval gevraagd van de brandweer maar doordat de bestuurder al uit de auto was behoefde deze hulp in te zetten. Ter plaatse is er een blaastest afgenomen vermoedelijk was de bestuurder onder invloed, de uitslag van deze test is ons niet bekend.

De bestuurder van de auto is in de ambulance nagekeken op zijn verwondingen en is voor verder onderzoek zonder spoed meegenomen naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer kon gewoon langs het ongeluk waardoor er nauwelijks hinder was. Een bergingsbedrijf komt de auto bergen.

Eerder deze week was er ook al een ongeval op de N470 met een motorrijder