Flinke verkeerschaos na botsing N209-Hoefweg Bleiswijk

Bleiswijk – Op donderdagmiddag 5 november is er melding binnengekomen van een ongeval op de N209 ter hoogte van de op- en afrit van de A12 in Bleiswijk.

Omstreeks 15:50 uur kwam de eerste melding binnen waarop de hulpdiensten met spoed naar het ongeval vertrokken, de ambulance was snel ter plaatse. De slachtoffers zijn ter plekke nagekeken,  er hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De verkeerslichten waren de gehele dag buiten werking, hierdoor kon de aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsvinden.

De fly-over is lange tijd ontregeld geweest, Rijkswaterstaat en Provincie Zuid-Holland waren snel ter plaatse om het verkeer om te leiden over de linkerbaan. De afritten van de A12 -> N209 (Bleiswijk/Zoetermeer) zijn door rijkswaterstaat afgesloten om het verkeer door te laten stromen.
Inmiddels zijn ze druk bezig de verkeerslichten weer in werking te zetten dus de huidige situatie zal nog wel een uur duren, wordt er gemeld.