Fietsster gewond na aanrijding met personenauto op rotonde Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 21 december heeft er opnieuw een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde van de Oudelandselaan met de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs. De fietsster raakte hierbij gewond.

Omstreeks 13:00 uur ging het mis en vond er opnieuw een aanrijding plaats op de rotonde van de Oudelandselaan met de Klapwijkseweg. Een fietsster en een personenauto kwamen met elkaar in botsing op de oversteek van de rotonde. Omstanders schoten direct te hulp en alarmeerden de hulpdiensten.

De dame is door het ambulancepersoneel onderzocht waarna zij zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen door het ongeval, de politie heeft op locatie geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet duidelijk. Beide bestuurders waren erg geschrokken.