Fietsster zwaargewond na ongeval, bestuurder scooter rijdt door Straatweg in Rotterdam

Rotterdam – Woensdagmiddag 28 april werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval aan de Straatweg in Rotterdam.

Omstreeks 16:50 uur kregen de hulpdiensten waaronder politie en ambulance een melding vanwege een ongeval. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeval tussen een scooter en een fietsster. Beiden zijn enkele meters verder terecht gekomen. De bestuurder van de scooter is naar verluidt opgestaan en doorgereden na het incident.

De fietsster is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team (MMT). Het slachtoffer is na behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het tramverkeer is tijdelijk gestremd geweest. Medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de oorzaak van het incident en heeft een afzetting gemaakt. Hierdoor zal de Straatweg tijdelijk slecht bereikbaar zijn.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.