Botsing tussen twee voertuigen op Randweg-West in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 6 mei omstreeks 18:30 uur kreeg de meldkamer meerdere meldingen van een ongeval op de Randweg-West met de kruising Waghenaerdreef in Bergschenhoek.

De hulpdiensten waaronder de politie en de ambulancedienst zijn met spoed uitgerukt waar zij ter plaatse een ongeval aantroffen tussen een bestelbus en een personenvoertuig. Één slachtoffer bevond zich op het gras in de berm. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer kort in de berm onderzocht en daarna doormiddel van een vacuümmatras in de ambulance gelegd voor verder onderzoek. Hierna is het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. Een tweede ambulance is ook ter plaatse om een ander slachtoffer na te kijken.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Tijdens het incident is de Randweg-West gedeeltelijk afgesloten geweest. Een berger van Vreugdenhil en een berger van van de Graaf zijn ter plaatse om de voertuigen veilig te stellen.

 

Flinke schade na botsing tussen twee voertuigen op Randweg-West in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Donderdagavond 6 mei heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de Randweg-West met de kruising Waghenaerdreef in Bergschenhoek. Twee p…