Fietser gewond na val rotonde Berkelseweg in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 14 september is er een fietser gewond geraakt nadat de oudere man ten val kwam op de Berkelseweg in Bergschenhoek. 

Omstreeks 12:05 uur kwam een fietser ongelukkig ten val nabij de rotonde, de oudere man fietste op de rotonde van de Berkelseweg met de Oostersingel, alwaar een nieuwe verkeerssituatie is. De fietser wilde tegen de richting in rijden, maar werd te laat gezien door een automobilist welke geen voorrang verleende. De fietser schrok hier van en kwam ongelukkig ten val. De automobilist en de fietser hebben elkaar niet geraakt.

De oudere man is behandeld door het ambulancepersoneel, hij hield hier een forse hoofdwond aan over en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De elektrische fiets van de man is door de politie thuisgebracht.