Gewonden na ongeval Schimmelpenninck van der Oyeweg / Komkommerweg in Pijnacker

Vrijdagmiddag heeft er een flink ongeval plaatsgevonden op de kruising Schimmelpenninck van der Oyeweg met de Komkommerweg in Pijnacker. 

De hulpdiensten waaronder de brandweer werden omstreeks 14:30 uur groots gealarmeerd. Ter plaatse bleek een aanrijding te zijn geweest tussen twee personenauto’s. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt.

Het ambulancepersoneel ontfermen zich over drie slachtoffers, na behandeling is één slachtoffer met spoed en het tweede slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft alleen hand- en spandiensten verleend tijdens het incident. Waar het precies is misgegaan is nog onbekend, één personenauto is door toedoen van het ongeval bijna gelanceerd, deze reed door de bossages heen en kwam bijna in een greppel tot stilstand. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

De Komkommerweg is tijdens het incident gestremd geweest, het verkeer werd om het ongeval geleid. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen en heeft beide voertuigen geborgen.